Till shoppen

Möbelvård

Vill du att dina möbler ska behålla den fräscha känsla och utseende de hade när de var nya? Lägg då lite tid på att rengöra och skydda dem. Det är inte svårt och du kommer märka skillnaden både när du ser dem och använder dem. Att tvätta och underhålla sina möbler ligger i tidens anda då det är bra både för miljön och plånboken att inte slänga och köpa nytt enligt "slit-och-släng" modellen.

 

Det som skadar möbler är: uv-ljus,torr, blöt och fet smuts, slitage (användning) och torrt inomhusklimat.

 

Hur du rengör och skyddar dina möbler kan du läsa mer om på våra rådgivande sidor. Klicka på länkarna! 

Kontakta även gärna våra återförsäljare

 

För läder- och skinnsoffor

Gå in på sidan och klicka på "Om Lädervård" så kan du lära mer om de olika läder-/skinntyperna anilin, semianilin och täckfärgat/ytbehandlat läder och vad man ska tänka på för att hålla dem fina länge.

 

Nyanser för billäder / skinnklädsel 

Om ni själva vill fräscha upp färgen på era bilsäten i skinn/läder kolla här. 

 

För träbord, trästolar, bänkskivor

Gå in på sidan och klicka på "Om Möbelvård Trämöbler" så kan du lära mer om de olika ytbehandlingarna på trä; lackat, oljat, vaxat eller obehandlat trä  och vad man ska tänka på för att hålla möblerna fina längre. 

 

För tygsoffan, fåtöljen i textil eller microfiber

Gå in på sidan och klicka på "Om Möbelvård Textil & Microfiber" så kan du lära mer om de olika textilmaterialens kvaliteter och hur de bäst rengörs och skyddas för att hålla sig fina längre. Där finns även bra information om Fläckborttagning.  

 

Länk till shop

 

Sida 1 av 1
Första   Förra   1   Nästa  Sista