Utemöbler rengöra & skydda

Alla utemöbler påverkas av väder, sol, fuktighet, ev algpåväxt, mögel...

 

En del möbler står ute året om pga att man inte har plats för att förvara dem någon annanstans. En del material är mer porösa än andra och tar mer skada om vatten som tagit sig in i håligheterna i möbeln fryser till is. Några material tar mer skada av solens UV-strålar än andra. 

 

Du kan få din möbel att se bra ut och förlänga dess hållbarhet genom att rengöra på rätt sätt och skydda den med rätt produkter. 

 

Klicka på länken nedan så får du reda på hur du rengör och skyddar utemöbler i aluminium, rostfritt stål, konstrotting, trä, textilene, nonwood/polywood, sten, textil. 

 

Rengöra och skydda utemöbler

 

EDEN Beställningslista HÄR!

 
Wood Protector

Wood Protector

 

Träolja som förhindrar snabb söndervittring och snabbt åldrande av trä och dessutom ger ett långvarigt skydd mot att ny smuts fastnar på ytan. Polymererna gör träet vattentätt, men låter det samtidigt andas och förhindrar att det blir svart. Efterlämnar en naturlig färg.

Förberedelse: Bär skyddskläder, gummihandskaroch skyddsglasögon. Skydda underlaget med en duk. Arbeta i ett väl ventilerat utrymme. Se först till att ytan som ska behandlasär ren och torr. Använd om nödvändigt Wood Cleaner för detta. Bruksanvisning: Skaka flaskan ordentligt innan användning. Spraya produkten direkt på ytan. Låt verka några minuter och polera därefter med en ren trasa. Efterpolera sedan ytan ytterligare en gång med en annan ren trasa. Den behandlade ytan är beröringstorr inom tio minuter, men kan fortfarande kännas lite kladdig. Detta är normalt och kommer att försvinna vid torrt och soligt väder. Innehåller: Cobalt Carboxylat (<2,5%). Kan ge upphov till allergisk reaktion.

 

500 ml plastflaska. Streckkod: 871657940202

 

Handla direkt

Art nr: 410205