Utemöbler rengöra & skydda

Alla utemöbler påverkas av väder, sol, fuktighet, ev algpåväxt, mögel...

 

En del möbler står ute året om pga att man inte har plats för att förvara dem någon annanstans. En del material är mer porösa än andra och tar mer skada om vatten som tagit sig in i håligheterna i möbeln fryser till is. Några material tar mer skada av solens UV-strålar än andra. 

 

Du kan få din möbel att se bra ut och förlänga dess hållbarhet genom att rengöra på rätt sätt och skydda den med rätt produkter. 

 

Klicka på länken nedan så får du reda på hur du rengör och skyddar utemöbler i aluminium, rostfritt stål, konstrotting, trä, textilene, nonwood/polywood, sten, textil. 

 

Rengöra och skydda utemöbler

 

EDEN Beställningslista HÄR!

 
Wood Cleaner

Wood Cleaner

 

Rengöringsmedel som enkelt avlägsnar ingrodd smuts, vatten-, vin och fettfläckar på trä, bleker träet till dess ursprungliga färg samt återställer ytan.

Bruksanvisning: Bär skyddskläder, gummihandskar och skyddsglasögon. Skydda underlaget med en duk. Arbeta i ett väl ventilerat utrymme. Skaka flaskan ordentligt innan användning. Fukta ytan som ska behandlas med vatten och spraya produkten direkt på den. Låt den därefter verka minst fem minuter. Avlägsna sedan smuts och fläckar med en fuktig aluminiumsvamp genom att arbeta i träets längdriktning. Använd en konisk borste för att nå svåråtkomliga platser. Spola slutligen av ytan med rikliga mängder vatten. När ytan torkat helt är den redo att skyddas med Wood Protector mot att snabbt bli grå och att smuts och fläckar fastnar på ytan.

Varning: Frätande. Irriterar andningsorganen. Undvik kontakt med huden. Vid kontakt med ögonen spola genast med mycket vatten och kontakta läkare. Använd lämpliga skyddskläder, skyddshandskar samt skyddsglasögon eller ansiktsskydd. Vid olycksfall, illamående eller annan påverkan, kontakta omedelbart läkare och visa om möjligt etiketten. Innehåller: 1-5% Kaliumhydroxid, <5% nonjontensider. Produkten klassificeras som frätande.

 

500 ml plastflaska. Streckkod: 8716579410103

 

Handla direkt

Art nr: 410105