Utemöbler rengöra & skydda

Alla utemöbler påverkas av väder, sol, fuktighet, ev algpåväxt, mögel...

 

En del möbler står ute året om pga att man inte har plats för att förvara dem någon annanstans. En del material är mer porösa än andra och tar mer skada om vatten som tagit sig in i håligheterna i möbeln fryser till is. Några material tar mer skada av solens UV-strålar än andra. 

 

Du kan få din möbel att se bra ut och förlänga dess hållbarhet genom att rengöra på rätt sätt och skydda den med rätt produkter. 

 

Klicka på länken nedan så får du reda på hur du rengör och skyddar utemöbler i aluminium, rostfritt stål, konstrotting, trä, textilene, nonwood/polywood, sten, textil. 

 

Rengöra och skydda utemöbler

 

EDEN Beställningslista HÄR!

 
Wicker & Textilene Cleaner

Wicker & Textilene Cleaner

 

Rengöringsmedel som enkelt avlägsnar smuts och fläckar som trängt in på djupet i konstrotting och Textilene®, bland annat gröna beläggningar, kåda, fågel och spindelspillning.

Förberedelse: Gummihandskar rekommenderas.

Bruksanvisning: Skaka flaskan ordentligt innan användning. spraya rengöringsmedlet direkt på ytan som ska behandlas. Låt därefter produkten verka minst trettio sekunder. Avlägsna sedan smutsen med en mjuk skursvamp eller skurborste. Spola slutligen av ytan med rikliga mängder vatten. Polera torrt med en ren trasa, mikrofibersvamp eller mikrofibertvättvante.Skydda med Wicker & Textilene® Protector för att skydda mot att smuts och fläckar tränger in.

 

500 ml plastflaska. Streckkod: 07124771622

 

Handla direkt

Art nr: 420105