Utemöbler rengöra & skydda

Alla utemöbler påverkas av väder, sol, fuktighet, ev algpåväxt, mögel...

 

En del möbler står ute året om pga att man inte har plats för att förvara dem någon annanstans. En del material är mer porösa än andra och tar mer skada om vatten som tagit sig in i håligheterna i möbeln fryser till is. Några material tar mer skada av solens UV-strålar än andra. 

 

Du kan få din möbel att se bra ut och förlänga dess hållbarhet genom att rengöra på rätt sätt och skydda den med rätt produkter. 

 

Klicka på länken nedan så får du reda på hur du rengör och skyddar utemöbler i aluminium, rostfritt stål, konstrotting, trä, textilene, nonwood/polywood, sten, textil. 

 

Rengöra och skydda utemöbler

 

EDEN Beställningslista HÄR!

 
Stone Protector

Stone Protector

 

Erbjuder långvarigt skydd mot smuts, vin- och fettfläckar, kalkbeläggningar (ringar), gröna beläggningar och missfärgning som fastnar på ytan. Ger ett slitstarkt överdrag med hög kvalitet som andas. Återställer och förhindrar färgförändring och angriper inte materialet. 

Förberedelse: Se först till att ytan som ska behandlas är ren och torr. Använd om nödvändigt Stone Cleaner för detta. Bruksanvisning: Skaka flaskan ordentligt innan användning. Spraya därefter produkten på ytan och gnid in med en fuktig skursvamp. Låt sedan verka minst en minut. Polera slutligen skyddsmedlet ordentligt med en torr ren trasa, mikrofibersvamp eller mikrofibertvättvante för att avlägsna överbliven produkt och förhindra vita fläckar. Rengör inte ytan med vatten och rengöringsmedel under det första dygnet. Varning: Irriterande. Mycket brandfarligt. Kan ge allergi vid hudkontakt. Förvaras svalt och på väl ventilerad plats. Förvaras åtskilt från antändningskällor - Rökning förbjuden. Undvik kontakt med huden. Använd lämpliga skyddshandskar. Sörj för god ventilation.

 

500 ml plastflaska. Streckkod: 8 716579 630303

 

Handla direkt

Art nr: 430205