Utemöbler rengöra & skydda

Alla utemöbler påverkas av väder, sol, fuktighet, ev algpåväxt, mögel...

 

En del möbler står ute året om pga att man inte har plats för att förvara dem någon annanstans. En del material är mer porösa än andra och tar mer skada om vatten som tagit sig in i håligheterna i möbeln fryser till is. Några material tar mer skada av solens UV-strålar än andra. 

 

Du kan få din möbel att se bra ut och förlänga dess hållbarhet genom att rengöra på rätt sätt och skydda den med rätt produkter. 

 

Klicka på länken nedan så får du reda på hur du rengör och skyddar utemöbler i aluminium, rostfritt stål, konstrotting, trä, textilene, nonwood/polywood, sten, textil. 

 

Rengöra och skydda utemöbler

 

EDEN Beställningslista HÄR!

 
Stone Cleaner

Stone Cleaner

 

Rengöringsmedel med polerande innehåll som enkelt avlägsnar smuts, vin- och fettfläckar, fågelspillning, kalkbeläggningar (ringar) och andra beläggningar på grund av dåligt väder på natursten. Angriper inte materialet. 

Bruksanvisning: Skaka flaskan ordentligt innan användning. Applicera rengöringsmedlet direkt på ytan som ska behandlas. Avlägsna sedan smuts och fläckar med en fuktig skursvamp eller skurborste genom att arbeta i cirkelformade rörelser. Spola slutligen av ytan med rikliga mängder vatten. Polera torrt med en ren trasa, mikrofibersvamp eller mikrofibertvättvante. Använd Stone Protector som skydd mot smuts och fläckar som tränger in på djupet.

 

500 ml plastflaska. Streckkod: 8 716579 630105

Handla direkt

 

Art nr: 430105