Utemöbler rengöra & skydda

Alla utemöbler påverkas av väder, sol, fuktighet, ev algpåväxt, mögel...

 

En del möbler står ute året om pga att man inte har plats för att förvara dem någon annanstans. En del material är mer porösa än andra och tar mer skada om vatten som tagit sig in i håligheterna i möbeln fryser till is. Några material tar mer skada av solens UV-strålar än andra. 

 

Du kan få din möbel att se bra ut och förlänga dess hållbarhet genom att rengöra på rätt sätt och skydda den med rätt produkter. 

 

Klicka på länken nedan så får du reda på hur du rengör och skyddar utemöbler i aluminium, rostfritt stål, konstrotting, trä, textilene, nonwood/polywood, sten, textil. 

 

Rengöra och skydda utemöbler

 

EDEN Beställningslista HÄR!

 
Polywood Protector

Polywood Protector

 

Skyddsmedel som förhindrar att smuts och fläckar fastnar på ytan på polywood/nonwood. Har ett kraftfullt UV-filter för att förhindra att materialet missfärgas eller åldras. Efterlämnar ett skyddslager som förlänger materialets livslängd. 

Bruksanvisning: Skaka flaskan ordentligt innan användning. Se först till att ytan som ska behandlas är ren och torr. Använd om nödvändigt Polywood Cleaner för detta. Spraya därefter produkten på ytan och låt torka minst fem minuter. Polera slutligen in skyddsmedlet ordentligt med en torr ren trasa, mikrofibersvamp eller mikrofibertvättvante.

 

500 ml plastflaska. Streckkod: 07124751922

Handla direkt

 

Art nr: 410505