Utemöbler rengöra & skydda

Alla utemöbler påverkas av väder, sol, fuktighet, ev algpåväxt, mögel...

 

En del möbler står ute året om pga att man inte har plats för att förvara dem någon annanstans. En del material är mer porösa än andra och tar mer skada om vatten som tagit sig in i håligheterna i möbeln fryser till is. Några material tar mer skada av solens UV-strålar än andra. 

 

Du kan få din möbel att se bra ut och förlänga dess hållbarhet genom att rengöra på rätt sätt och skydda den med rätt produkter. 

 

Klicka på länken nedan så får du reda på hur du rengör och skyddar utemöbler i aluminium, rostfritt stål, konstrotting, trä, textilene, nonwood/polywood, sten, textil. 

 

Rengöra och skydda utemöbler

 

EDEN Beställningslista HÄR!

 
Polywood Cleaner

Polywood Cleaner

 

Kraftfullt rengöringsmedel som enkelt avlägsnar smuts, vatten-, vin- och fettfläckar som trängt in djupt i polywood/nonwood.   

Förberedelse: Gummihandskar rekommenderas. Bruksanvisning: Skaka flaskan ordentligt innan användning. Spraya rengöringsmedlet direkt på ytan som ska behandlas. Låt därefter produkten verka trettio sekunder.

Avlägsna sedan smutsen med en mjuk skursvamp. Spola av ytan med rikliga mängder vatten. Polera  slutligen den behandlade ytan torr med en torr trasa, mikrofibersvamp eller mikrofibertvättvante. Upprepa om nödvändigt behandlingen. Använd Polywood Protector för långvarigt skydd mot smuts och fläckar som tränger in på djupet.

 

500 ml plastflaska. Streckkod: 07124794222

Handla direkt

 

Art nr: 410405