Utemöbler rengöra & skydda

Alla utemöbler påverkas av väder, sol, fuktighet, ev algpåväxt, mögel...

 

En del möbler står ute året om pga att man inte har plats för att förvara dem någon annanstans. En del material är mer porösa än andra och tar mer skada om vatten som tagit sig in i håligheterna i möbeln fryser till is. Några material tar mer skada av solens UV-strålar än andra. 

 

Du kan få din möbel att se bra ut och förlänga dess hållbarhet genom att rengöra på rätt sätt och skydda den med rätt produkter. 

 

Klicka på länken nedan så får du reda på hur du rengör och skyddar utemöbler i aluminium, rostfritt stål, konstrotting, trä, textilene, nonwood/polywood, sten, textil. 

 

Rengöra och skydda utemöbler

 

EDEN Beställningslista HÄR!

 
Aluminum Stainless Steel Cleaner and Protector

Aluminum Stainless Steel Cleaner and Protector

Rengörings- och skyddsmedel i ett som avlägsnar oxidering, smuts, saltbeläggning, fingeravtryck och andra fläckar på krom och rostfritt stål. Återställer även materialets färg, lämnar kvar en djup glans och förhindrar att ny smuts och nya fingeravtryck fastnar på ytan. Kan även användas inomhus. Produkten repar inte och är värmebeständig.

Bruksanvisning: Skaka flaskan ordentligt innan användning. Avlägsna först lätt smuts med en fuktig trasa och förhindra att repor uppstår. Ytan som ska behandlas måste vara torr. Applicera produkten med en fuktig bomullstrasa. Behandla mindre ytor åt gången och polera ordentligt innan produkten torkat. En tunn, vitt hinna kommer snabbt att bildas. Polera denna med en annan torr och ren bomullstrasa.

 

500 ml plastflaska. Streckkod: 07124782716

 

Handla direkt

Art nr: 440105